Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Oprisor - Ispita PUTERE 2011

Caracteristici:

Podgorie: Crama Oprisor
Tip: Sec
An: 2011
Culoare: Rosu
Vol. Alcool: 14,5%
Capacitate: 0,75L
190 .00
RON

Oprisor - Ispita PUTERE 2011

Descriere produs:

ISPITA, By Liviu Grigorică este o colecție. Este un Codex ezoteric de artă și vin format din 6 parți / vinuri distincte. Fiecare literă din denumirea ISPITA este un element magic în sine, definind un aspect al creației aflat la cumpăna dintre partea luminoasă și tenebroasă a acesteia.

Litera P noua cheie din acest cod ezoteric semnifica PUTEREA. Desenele ce apar pe etichetă și pe cutie sunt ale artistului Ciprian Paleologu, cel ce a creat conceptul și designul colecției, reprezentând o serie de litere-simbol. Fiecare vin din colecția ISPITA are o personalitate proprie. Creatorul vinului, Liviu Grigorică, imaginează vinul după litera, simbolistica și noțiunea pe care aceasta o destăinuie. Vinurile vor apărea cu o ritmicitate aparte, iar după ce și ultima literă va fi dezvaluită, vom lansa o serie limitată de cutii obiect de artă și vin formate din toate cele 6 sticle/ litere/ noțiuni alăturate. Litera P din ISPITA by Liviu Grigorica contine un numar de 4881 de sticle și este un cupaj roșu a carui componenta nu a fost inca dezvaluita.

Dealurile Olteniei IG - Vin de calitate superioara cu indicarea zonei geografice (IG) - se obtine din struguri recoltati de pe plantatii de vita de vie situate in arealul consacrat acestei destinatii. Taria alcoolica dobandita trebuie sa fie de minimum 10,0% vol.

ISPITA reprezinta o colectie, un veritabil Codex ezoteric de arta si vin, in care vom regăsi sase vinuri distincte. Fiecare litera din denumirea ISPITA este un element magic in sine, definind un aspect al creatiei, aflat la cumpana dintre partea luminoasa si tenebroasa a acesteia. Fiecare vin din colectia ISPITA are personalitate proprie, fiind imaginat si creat după fiecare litera, simbolizand notiunea pe care aceasta o reprezintă.

Urmatoarele vinuri din colectie vor aparea cu o ritmicitate aparte, iar pentru pasionati si colectionari, dupa ce si ultima litera va fi dezvaluita, va fi lansata o serie limitata de cutii – obiect de arta si vin, formate din toate cele 6 sticle (litere/notiuni).

Note de degustare:

In spatele celei de a doua litere din colectia Ispita by Liviu Grigorica este un vin in care atacul agresiv dat de taninii grei, excelent integrati intr-o structura complexa, plina de forta, este echilibrat de corpolenta accentuata si aciditatea temperata.

Aromele de cirese negre, merisoare si ciocolata neagra completeaza acest vin intens si plin de caracter ce te poarta in orice moment al degustarii intr-o calatorie initiatica catre esente si iti sugereaza numele sau: PUTERE !

Asociere culinara:

Carne rosie sau vanat si branzeturi fermentate.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)
Sigla PlatiOnline.ro MasterCard Visa