Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Bauer - Merlot 2014

Caracteristici:

Podgorie: Crama Bauer
Tip: Sec
An: 2014
Soi: Merlot
Producator: Crama Bauer
Culoare: Rosu
Vol. Alcool: 13%
Capacitate: 0,75L
74 .00
RON

Bauer - Merlot 2014

Descriere produs:

Bauer - Merlot 2014

De ani buni un ghid al vinurilor foarte popular numeste Merlot “Calul de munca al soiurilor rosii Romanesti” - aceasta insemnand ca de cele mai multe ori produce in cantitati mari vinuri banale. Dar acesta este doar o fata a medaliei - Merlot-ul din Romania poate oferi mult mai mult, atunci cand ii pui in valoare expresia proprie si caracterul distinct. Cu parcele alese si metode corespunzatoare de vinificatie, Merlot ofera vinuri distinse, complexe, cu potential excelent de invechire.

Departandu-ne de gandirea de masa si de standardele/idolii existenti, urmandu-ne filosofia “creativitate naturala”, ne dorim, cu Merlot Bauer, sa facem o alta declaratie a diversitatii impresionante oferite de acest soi.

Datorita catacterului puternic si foarte expresiv, Merlot Bauer se potriveste unei partener culinar mai consistent – preparate din carne de vita, carne de vanat sau similar. Va incurajam de asemenea sa experimentati si sa va bucurati de combinatia Merlot Bauer – desert bazat pe ciocolata si/sau cafea (Spuma de Ciocolata sau Prajitura Lava)

Pentru a obtine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile rosii Bauer sunt intotdeauna culesi manual si selectati, strugure dupa strugure, prin recoltari repetate . Dupa desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiti si nu se adauga drojdii selectionate. Fermentatia alcoolica are loc in cisterne mici de inox, fara temperatura controlata, “pigeage” fiind facut manual pana la 3 ori pe zi. Vinurile raman pana la 5 saptamani pe bostina, inainte de presare si tragere in butoate mici din lemn de stejar. (225 l = barriques). In butoaie se initiaza fermentatia malolactica, vinul ramanand apoi in butoi minim 12 luni pana la imbuteliere.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)