Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Bauer - ORANGE 2014

Caracteristici:

Podgorie: Crama Bauer
Tip: Sec
An: 2014
Soi: Sauvignonasse
Producator: Crama Bauer
Culoare: Alb
Vol. Alcool: 13.3%
Capacitate: 0.75L
85 .00
RON

Bauer - ORANGE 2014

Descriere produs:

Acest vin are o culoare aurie, stralucitoare, luminoasa si un nas complex de fructe galbene si exotice. Buchetul este completat de arome apetisante de coaja de paine praspata, fagure de miere si caramel. Datorita contactului prelungit cu pielita, vinul dezvaluie si note eterice de condimente brune si verzi. Vinul este bine echilibrat, cu un corp mediu, structurat de taninuri fine si sustinut pana la finalul usor eteric de aciditatea sa cremoasa dar solida . Vinul este inca tanar si va recomandam aerare inainte de a fi consumat.

Azi, termenul “vin Orange ” descrie o modalitate de vinificare arhaica, antica. Strugurii albi sunt partial sau complet desciorchinati si zdrobiti, apoi fermentati pe pielite. Acest proces este de durata, ajungand de multe ori sa dureze luni intregi. Pe scurt, vinul Orange insemna sa vinifici un soi de struguri albi la fel ca pe cei rosii. Contactul indelungat cu pielita poate duce si la o intensificare a culorii vinului. Drept urmare “Orange” .

Temperatura de servire recomandata: 10-12 grade
Pahare recomandate: pahare mari, gen Burgundy

Recomandari culinare: perfect insotitor pentru fructe de mare, crustacee si peste crud dar si asocierea cu vitel sau curcan pot fi experiente interesante.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)