Detalii
Un vin rosu intens, corpolent, cu arome de coacaze negre, cacao si vanilie, cu un post-gust lung.
Strugurii de Cabernet Sauvignon au fost culesi in luna octombrie, iar dupa incheierea fermentatiei alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate in baricuri romanesti de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni.
Asociere culinara: se poate consuma alaturi de preparate mai condimentate, carne rosie (porc, vita, oaie, miel, ied etc), ciuperci si branzeturi maturate.
Premii:
- Medalia de Argint la "The Balkans International Wine Competition 2017"
Informatii aditionale
Podgorie | Crama Ratesti |
---|---|
Tip | Sec |
An | 2014 |
Soi | Cabernet Sauvignon |
Culoare | Rosu |
Vol. Alcool | 13.5% |
Capacitate | 0.75L |
- Fii primul care scrie un comentariu pentru acest produs