Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Oprisor - Maiastru Cabernet Sauvignon 2013

Caracteristici:

Podgorie: Crama Oprisor
Tip: Sec
An: 2013
Soi: Cabernet Sauvignon
Producator: Carl Reh Winery SRL
Culoare: Rosu
Vol. Alcool: 13%
Capacitate: 0.75l
20 .00
RON

Oprisor - Maiastru Cabernet Sauvignon 2013

Descriere produs:

Plecand de la nevoia omului modern de a gasi repere de constiinta si spiritualitate in mitologia traditionala, am creat MAIASTRU, o gama de vinuri solare, vinificate intr-un stil proaspat si atragator.

Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.

In aceeasi maniera, vinul poate juca rolul de tamaduitor spiritual, putand fi un liant intre abstract si concret. Vinurile propuse de noi in gama MAIASTRU au o anumita personalitate, caracterizata printr-o textura catifelata deosebita, o intensitate aromatica neobisnuita si o mineralitate aparte.

Un stil de vinificatie contemporan concentrat pe tipicitatea soiului si structura vinurilor, sustinute de o aciditate distinsa.

O alternativa eleganta, reconfortanta, ce face vinurile ideale pentru orice ocazie, de la picnicurile la iarba verde la serile de iarna, petrecute langa foc.

E un vin atat de expresiv si de texturat, incat aproape ca se mananca, nu se bea. Cu rotunjimea-i caracteristica de vin barbatesc, solid, se dezvaluie rapid ca un adult jucaus, cu nuante ce amintesc de copilarie – coacaze, ciocolata neagra, cacao si... visinele furate din vecini, mai zemoase si mai gustoase decat cele din piata sau din propria livada. O urma de mineralitate ii sporeste profunzimea si, alaturi de taninii bine integrati, il transforma intr-un vin prietenos si deschis.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)