Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Oprisor - Maiastru Merlot 2016

Caracteristici:

Podgorie: Crama Oprisor
Tip: Demisec
An: 2016
Soi: Merlot
Producator: Carl Reh Winery SRL
Culoare: Rosu
Vol. Alcool: 13.5%
Capacitate: 0.75%
20 .00
RON

Oprisor - Maiastru Merlot 2016

Descriere produs:

Plecand de la nevoia omului modern de a gasi repere de constiinta si spiritualitate in mitologia traditionala, am creat MAIASTRU, o gama de vinuri solare, vinificate intr-un stil proaspat si atragator.

Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.

In aceeasi maniera, vinul poate juca rolul de tamaduitor spiritual, putand fi un liant intre abstract si concret. Vinurile propuse de noi in gama MAIASTRU au o anumita personalitate, caracterizata printr-o textura catifelata deosebita, o intensitate aromatica neobisnuita si o mineralitate aparte.

Un stil de vinificatie contemporan concentrat pe tipicitatea soiului si structura vinurilor, sustinute de o aciditate distinsa.

O alternativa eleganta, reconfortanta, ce face vinurile ideale pentru orice ocazie, de la picnicurile la iarba verde la serile de iarna, petrecute langa foc.

Vin rubiniu intens, cu inflexiuni violete si arome tipice de fructe de padure si cirese. Proaspat, catifelat si usor de inteles, Merlot-ul atrage prin fructuozitate, corpolenta si lipsa asperitatilor din postgust.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)