Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Pachet Podiumul Rozeurilor 2016 din Romania

Caracteristici:

Tip: Sec
An: 2016
Culoare: Rose
Capacitate: 0,75L
104 .00
RON

Pachet Podiumul Rozeurilor 2016 din Romania

Descriere produs:

Pachet alcatuit din 3 vinuri roze, premiantele de la "Concursul de vinuri Rose"2017.

Locul 1: Terra Romana Roze - Culoare foarte frumoasa, rose somon si note florale cu arome de trandafir si floare de cires, dar si note de caisa coapta, cu un rest de zahar bine așezat intre senzatiile acide de kiwi, pomelo si caisa. Gustul mineral are o usoara incarcatura taninoasa, iar in postgust alcoolul il face sa para usor dulceag.
Locul 2: Issa Pinot Noir Rose - Pinot Noir rose, vinificat in stil clasic, este o placuta surpriza, mai ales ca soiul este unul foarte pretentios si dificil. Prezinta o culoare placuta, roz-somon stralucitor. Aromele tipice soiului se transforma prin vinificarea in rose, in note de trandafirii, capsuna si pepene rosu. Gustul este sprintar, cu o buna aciditate, dar suficient de corpolent, cu un final placut sustinut in postgust.
Locul 3: Domeniile Samburesti - Roze-ul de Samburesti are "placerea deja in culoare". Gustul viu - un amestec de cirese de mai, fragi si coacaze - cucereste repede pe oricine. Un vin frumos, nascut din Cabernet Sauvignon, care sade bine la intalniri romantice, care nu se sfieste la mese elegante si e ideal la sete si la chefuri cu veselie.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)
Sigla PlatiOnline.ro MasterCard Visa