Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Senator - Hereditas Feteasca Alba 2012

Caracteristici:

Podgorie: Senator Wine
Tip: Sec
An: 2012
Soi: Feteasca Alba
Culoare: Alb
Vol. Alcool: 12.5%
Capacitate: 0.75L
30 .00
RON

Senator - Hereditas Feteasca Alba 2012

Descriere produs:

Senator - Hereditas Feteasca Alba 2012

Brandul Hereditas este construit pe o poveste autentica, proprie locului de provenienta a vinului. Dropia de pe eticheta este specifica zonei Insuratei, fiind un element despre care localnicii povestesc cu drag. Maretia şi unicitatea pasarii vorbesc despre calitatea vinului. Disparitia dropiei, foarte legata de interventia omului in natura, sustine ideea de ecologic, de grija pentru natura.
Numele noului brand este un cuvant latinesc de dictionar: hereditas = mostenire, lucru mostenit, ereditate. Hereditas este despre a trai in armonie cu natura si a lasa in urma un cadru natural echilibrat. Cand natura este protejata, este la randul ei generoasa cu noi si da nastere unor lucruri unice, ca dropia sau vinul Hereditas.

Vin de culoare galben auriu, cu buchet complex, care te duce cu gandul la iarba proaspat cosita si flori de camp. Obtinut din struguri cultivati organic pe cea mai intinsa plantatie bio din sud-estul Europei: Insuratei, IG Terasele Dunarii. Temperatura recomandata de servire 10-12 grade.

Perfect alaturi de peste la gratar, fructe de mare si curcan.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)