Detalii
Se produce numai in anii favorabili prin vinificarea separata a celor 3 soiuri din cupaj: Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra. Cele trei soiuri care intra in sortiment sunt vinificate separat. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22-26 °C. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica in baricuri mici de stejar romanesc (225 litri), urmat de maturare 10 luni, 60% in aceleasi vase din stejar si 40% in vase de inox. In cupaj concura cele mai valoroase loturi, procentele de participare al fiecarui soi stabilindu-se dupa 2-3 luni de tatonare prin microprobe. Invechire la sticla minim 12 luni.
Informatii aditionale
Podgorie | Davino |
---|---|
Tip | Sec |
An | 2017 |
Soi | Cabernet Sauvignon/Merlot/Feteasca Neagra |
Culoare | Rosu |
Vol. Alcool | 14.5% |
Capacitate | 0,75L |
- Fii primul care scrie un comentariu pentru acest produs