Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Despre livrare

 

Conditii de livrare

 

Livrarea comenzii se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, la adresa indicata de dumneavoastra. Telefonul de confirmare a comenzii va permite specificarea intervalului orar în care doriti sa primiti produsele comandate.  Timpul maxim de livrare a produselor aflate in stoc este de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, sau 2 zile lucratoare de la inregistrarea platii in contul Vanzatorului in cazul alegerii plătii prin transfer bancar.   

Livrarea în Bucuresti

Livrarea pentru comenzile care depasesc suma de 200 lei ( tva inclus ) este gratuita.

Costul transportului pentru comenzile mai mici de 200 lei ( tva inclus ) este de 9.00 lei + tva pentru primul kg, dupa care se mai adauga 1.00 lei + tva pentru fiecare kg in plus. In cazul platii comenzii ramburs ( la livrarea comenezii) tariful pentru rambursarea banilor este de 5.00 lei + tva.

Livrarea in Tara

 Costul transportului pentru livrarile in tara este de 12.30 lei + tva pentru primul kg, dupa care se mai adauga 1.00 lei + tva pentru fiecare kg in plus. In cazul platii comenzii ramburs ( la livrarea comenezii) tariful pentru rambursarea banilor este de 5.00 lei + tva.

Pentru localitatile aflate in afara retelelor de distributie (a se vedea lista de orase din formularul de inscriere / comanda) se aplica un cost suplimentar de 0.80 lei (fara tva) pentru fiecare km. Acesta se va adauga incepand cu cea mai apropiata localitate, de adresa de livrare, din aria de distributie Fan Courier.

In cazul platii în avans prin transfer bancar termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul Vinorum Recwine.  In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare Vinorum Recwine (Vinmag) va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, timp in care vom incerca sa luam legatura cu dumneavoastra pentru definitivarea comenzii. In cazul în care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata. 

Valoarea transportului se va regasi în factura emisa de Vanzator.