Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

01. Inregistrare si contul tau
Cum ma inregistrez pe site?

Pentru inregistrarea unui cont nou de utilizator completati formularul "Cont Nou". Pentru a intra apoi in contul dumneavoastra folositi datele de utilizator in formularul "Autentificare". Datele introduse de dumneavoastra sunt folosite doar in scopul autentificarii pe site-ul www.vinmag.ro si nu vor fi instrainate de acest site.

De ce sa imi fac un cont de utilizator?

Vă recomandam inregistrarea unui cont de utilizator in cadrul Magazinului Vinmag.ro deoarece:
• la fiecare comanda data nu mai trebuie să introduceti datele dumneavoastra, acestea fiind preluate automat.
• cu ajutorul "Panoului de control" din contul dumneavoastra puteti vedea un sumar al activitătii dumneavoastra pe site, al comenzilor date, al produselor vizualizate si puteti sa accesati "Lista de dorinte" si "Compara produse".
• puteti obtine in timp cupoane si cadouri speciale.
Datele introduse pot fi modificate din contul dumneavoastra, completate sau puteti sa introduceti mai multe adrese de livrare si facturare urmand sa alegeti la fiecare comanda pe care din acestea doriti sa le folositi.

Mi-am uitat parola!

In formularul de autentificare aveti posibilitatea sa va recuperati parola in cazul in care ati uitat-o. Accesati "Mi-am uitat parola", completati adresa de e-mail si veti primi pe e-mail un link din care puteti sa va setati o noua parola stiuta doar de dumneavoastra.

02. Cum cumpar?
Vinorum Recwine (Vinmag) vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.epayment.ro.
In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.
Comanda

Puteti cumpara produsele noastre urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe "Adauga in cos!". Daca doriti sa continuati cumparaturile selectati aceasta optiune, daca nu, selectati “Finalizare Comanda”.

b. Introduceti datele dumneavoastra personale sau autentificati-va cu contul dumneavoastra de utilizator (puteti sa va faceti un cont direct din aceasta pagina daca doriti). Completati datele din pasii urmatori si alegeti modalitatea de plata.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Vinorum Recwine (Vinmag), nici de catre Plationline https://www.plationline.ro/ . Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Vinorum Recwine (Vinmag) si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.
Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. “Finalizati Comanda”.
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Plationline https://www.plationline.ro/ , aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitătii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin e-mail.

03. Livrare
Livrarea comenzii se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, la adresa indicata de dumneavoastra.

Telefonul de confirmare a comenzii va permite specificarea intervalului orar în care doriti sa primiti produsele comandate. Timpul maxim de livrare a produselor aflate in stoc este de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii sau 2 zile lucratoare de la inregistrarea platii in contul Vanzatorului în cazul alegerii plătii prin transfer bancar.

Livrarea în Bucuresti

Livrarea pentru comenzile care depasesc suma de 200 lei (tva inclus) este gratuita.
Costul transportului pentru comenzile mai mici de 200 lei (tva inclus) este de 9.00 lei + tva pentru primul kg, dupa care se mai adauga 1.00 lei + tva pentru fiecare kg in plus. In cazul platii comenzii ramburs ( la livrarea comenezii) tariful pentru rambursarea banilor este de 5.00 lei + tva.

Livrarea în Tara

Costul transportului pentru livrarile in tara este de 12.30 lei + tva pentru primul kg, dupa care se mai adauga 1.00 lei + tva pentru fiecare kg in plus. In cazul platii comenzii ramburs ( la livrarea comenezii) tariful pentru rambursarea banilor este de 5.00 lei + tva.
Pentru localitatile aflate in afara retelelor de distributie (a se vedea lista de orase din formularul de inscriere / comanda) se aplica un cost suplimentar de 0.80 lei (fara tva) pentru fiecare km. Acesta se va adauga incepand cu cea mai apropiata localitate de adresa de livrare, din aria de distributie Fan Courier. 
In cazul platii in avans prin transfer bancar termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul Vinorum Recwine. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare Vinorum Recwine (Vinmag) va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, timp in care vom incerca sa luam legatura cu dumneavoastra pentru definitivarea comenzii. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de Vanzator.

04. Plata
Cum platesc?

Plata se poate face la alegere prin:
• ramburs/numerar la livrare;
• virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)
• online prin card bancar. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard
• cash sau cu carte de credit daca optati pentru ridicarea produselor de la unul din magazinele noastre.
Pretul si modalitatile de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura proforma pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Pretul produselor achizitionate este cel specificat in rubrica "Total", acolo unde vizualizati continutul “Cosului”. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea plătii.

Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de Plationline https://www.plationline.ro/ . Riscurile generale asociate unei plăti online sunt trecute mai jos, dar si motivele pentru care puteti avea incredere in noi.

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Vinorum Recwine (Vinmag) si Plationline garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate Vinorum Recwine" (Vinmag) pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Plationline pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Plationline, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, după caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

05. Confidentialitate
Datele personale

Introducerea datelor personale ale Cumparatorului pe site-ul www.vinmag.ro sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul acestuia pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de S.C. VINORUM RECWINE S.R.L. decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de Cumparator sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea Vinorum Recwine (Vinmag) in cazul in care, in formularul de comanda, Cumparatorul a acceptat acest lucru. Cumparatorul este de acord sa i se stocheze de catre Vanzator datele personale declarate la crearea contului ai sa primeasca pe adresa de e-mail declarata, copii ale comenzilor sale sau alte instiintari de natura comerciala. Nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Plationline.

DETALII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE CLIENTILOR
Obiectul și durata prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor:
Obiectul și durata prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor sunt stabilite în Termeni si Conditii.
Natura și scopul prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor:
Seller-ul va prelucra Datele cu caracter personal ale Clientilor exclusiv in scopul executarii obligatiilor asumate prin Termeni si Conditii – preluarea si livrarea omenzilor venite prin site sau telefonic.
Tipurile de date cu caracter personal ale clientilor care urmează să fie prelucrate:

 - Nume si prenume

- Telefon

- Adresa de facturare

- Adresa de livrare

- Numele si prenumele persoanei care primeste coletul

- Telefonul persoanei care primeste coletul