Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Recas - Sole Orange

Caracteristici:

Podgorie: Cramele Recas
Tip: Sec
An: 2016
Soi: Chardonnay
Culoare: Alb
Vol. Alcool: 12%
Capacitate: 0,75L
48 .00
RON

Recas - Sole Orange

Descriere produs:

Recas - Sole Orange 2016

In gama Sole veti intalni intotdeauna vinuri lucrate cu cea mai mare finete, destinate sa reprezinte tot ce pot da mai bun soiurile din care sunt facute. Fiecare vin purtand eticheta SOLE este realizat intr-o cantitate strict limitata. Din acest sortiment, cu totul deosebit de celelalte vinuri de la Cramele Recas, s-au imbuteliat in premiera 8943 sticle de vin obtinut dupa o metoda antica, fermentat doar cu drojdii naturale. Orange Wine este un vin nefiltrat care ofera un plus natural de culoare, opacitate lejera fiind caracteristica stilului, cu un gust nou, inconfundabil, o noua atitudine, o noua provocare deschisa la nonconformism.

Note de degustare: Culoarea galben auriu intens (portocala partial coapta) , limpiditatea mai redusa, cu zone de opacitate. Arome de coaja de portocala uscata, fructe confiate (caise), prajitura de fructe , cremene si seminte uscate, pe un fundal de flori de portocal si de tei si usoare inflexiuni vegetale . Aciditate medie, aspecte de fructe (mere coapte, pomello) , seminte , usor citric, finalusor condimentat.

Corp mediu, echilibru intre alcool ,arome si aciditate. Retronazal se mentine structura aromatica de fructe uscate si apare aroma de nuci lychee .Postgust mediu. Recomandam acest vin cu : Salata cu peste afumat, peste sarat, bucatarie asiatica cu curry, Pastrama de berbec, Deserturi cu piersici, caise, mango,
ananas.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)