Detalii
Mi Terruno - Reserva Bonarda
Vinificatori: Maria Eugenia Jimenez si Sergio Baigorria.
Soi: 100% Bonarda.
Regiune: Santa Rosa, Mendoza.
Recoltare: Manual
Clima: Arid
Invechire: 7 luni in butoaie de stejar francez si american.
Culoare: rosu rubiniu intens cu nuante de violet
Aromele: aromele de coacaze negre si lemn dulce sunt compensate de notele de vanilie si ciocolata dobandite in lunile de invechire in butoaiele de stejar francez.
Gust: taninuri elegante cu final persistent
Vol Alc: 13,5%
Aciditate totala: tartric / l 4,96 g de acid.
Zahar rezidual: 2,45 g / l. PH: 3.1
Temperatura de servire: 16-18º C.
Asocieri culinare: Ideal cu carne de miel si alte tipuri de carne rosie.
Informatii aditionale
| Podgorie | Mi Terruno |
|---|---|
| Tip | Sec |
| An | 2019 |
| Soi | Bonarda |
| Culoare | Rosu |
| Vol. Alcool | 14% |
| Capacitate | 0,75L |
- Fii primul care scrie un comentariu pentru acest produs


