Detalii
Se produce din Feteasca Neagra - cel mai renumit soi de struguri rosii 100% romanesc. Tehnologia este orientata spre obtinerea unui vin suplu, dar in acelasi timp bine structurat, cu un caracter de soi bine exprimat si o corpolenta peste medie. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22°C timp de 12 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica.
Maturare in baricuri de stejar de 225 litri din care 25% - noi si 75% la a doua utilizare, la 15°C, timp de 7 luni. Invechire la sticla minim 12 luni.
Informatii aditionale
Podgorie | Davino |
---|---|
Tip | Sec |
An | 2017 |
Soi | Feteasca Neagra |
Culoare | Rosu |
Vol. Alcool | 13,7% |
Capacitate | 0,75L |
- Fii primul care scrie un comentariu pentru acest produs