Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Palinca Prune - DOM Profesor Bruna

Caracteristici:

Producator: Produs Romanesc
Vol. Alcool: 50%
Capacitate: 0.70L
190 .00
RON

Palinca Prune - DOM Profesor Bruna

Descriere produs:

Palinca DOM'PROFESOR este o bautura traditionala romaneasca, obtinuta prin fermentarea unui amestec ideal de soiuri de prune proaspat culese, desavarsita mai apoi prin dubla distilare.
De la palinca de pruna culeasa tarziu la sticla faurita de mesteri sticlari prin suflare, Dom'Profesor traieste viata produsului autentic traditional, unic prin excelenta.

Note de degustare: Are culoarea mierii de salcam, cu subtile tende de chihlimbar. Mirosul este intens, lemnos, cu o evidenta caracteristica de vanilie, imbogatita de note de cedru si pin. Gustul este onctuos si savuros, alcoolul fiind bine integrat, cu accente usoare de fructe (caise si prune uscate), completate de o luminozitate puternica, distincta de stejar si cedru si imbogatita de delicate note de caramel si condimente ( de piper negru si nucsoara). Senzatia remanenta dupa inghitire este dulceagam intens vanilata, cu accente de piper.

SERVIRE: Se consuma traditional la temperatura camerei in pahare mici, alaturi de gustari din carne si produse de carmangerie, branzeturi traditionale si preparate grase tipice sezonului rece.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)