Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Razboaiele Vinului

Caracteristici:

Tip: Editura ASER - 2017
An: 2017
Producator: Mike Veseth
55 .55
RON

Razboaiele Vinului

Descriere produs:

Razboaiele Vinului - Blestemul Blue Nun, Miracolul Two Buck Chuck si Razboaiele Terroiristilor

INAINTE DE RAZBOI...

O tara vitivinicola, asa cum este Romania, are toate motivele de a afla care sunt caile prin care ar putea si ea sa ajunga una puternica, cu influenta, pe masura calitatilor de vin produse si a suprafetelor viticole detinute.
Oamenii din industria vinului, in exercitii de intelegere pragmatice, au nevoie de diferite dispozitive optice de marire-apropiere a imaginii pentru a observa mecanismele intime ale complicatei masinarii, numita Lumea Vinului, si de distantare, pentru a cuprinde intregul.
Mike Veseth pune pe masa toate planurile "miscarilor de trupe" de pe intreg mapamondul, fara sa se opreasca insa la un raport al starii de fapt ci, cu tact stiintific si cu siguranta celui care are imaginea microscopica si, in egala masura, cea de ansamblu, culege date din trecut, le suprapune peste cele din prezent, reusind sa proiecteze imagini dinamice ale viitorului

Mai mult, Mike Veseth construieste un corp luminos cu reflector prismatic, care, bine orientat, poate alunga umbra din multe domenii de activitat.
Este o carte care lumineaza. Cine se poate folosi de ea?
Intr-o panoramare imaginara, se vede un grup mare. Pe cei pe care i-am identificat, ii numesc aici:
Economisti, atropologi/sociologi, editori si realizatori de produse media, angajati in administratie, studenti in cautarea drumului profesional, istorici, designeri, publicitari, specialisti in softuri si aplicatii, directori de marketing din toate domeniile, investitori de portofoliu. Oameni carora le place VINUL.
Daca - fie si numai cei enumerati aici - isi vor lua armele potrivite, razboaiele (nu doar ale vinului) ar putea fi castigate pentru Romania. Pentru fiecare.

Cu un pahar de vin bun in mana, va invitam sa parcurgeti aceasta carte, cu speranta ca, la un moment dat, vom ciocni pentru o mult mai dezirabila...pace!

Catalin Paduraru
Bucuresti, 2017

Traducere din limba engleza: Radu Rizea
Adaptare de specialitate: Catalin Paduraru

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)