Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Set 3 Miniaturi PATER, Tuica, Pere, Gutui

Caracteristici:

Producator: PATER
Capacitate: 3X0.05L
82 .00
RON

Set 3 Miniaturi PATER, Tuica, Pere, Gutui

Descriere produs:

Cutie PATER cu 3 miniaturi:


Tuica de Prune 0,05L, 37% Vol. Alc.
Tuica de Prune este impetuoasa si ofera un parfum dulce de prune uscate cu rachiu, de flori impletite cu atingeri vegetale si arome exotice: vanilie, condimente lemnoase. Alcool gras, moale, foarte integrat, da o senzatie de suplete, in timp ce ofera o textura completa. Un finisaj matasos imbraca taninurile lemnului si expune nuante picante, o nota de migdale proaspete si amaretto.
S-au folosit cele mai bune si frumoase prune, culese din livezi de pe coama dealurilor insorite din Arges. Prunele sunt zdrobite inainte de a fi puse la fermentare pentru a extrage ce-i mai bun din aromele acestora. O singura distilare. Nefiltrat. Produsul a fost baricat in butoi de dud timp de an.


Rachiul de Pere 0.05L 37% Vol. Alc.
Rachiu de Pere intens si crocant, impodobit cu nuante de flori albe si atingeri de migdale crude, se dovedeste proaspat si satinat in gura, cu un alcool bine integrat. Subtil, cu arome delicate, finalul dezvaluie granulozitatea perelor si miere florala.
S-au folosit cele mai bune si frumoase pere, culese din livezi de pe coama dealurilor insorite din Arges. Produs printr-o singura distilare. Nefiltrat. Invechit in butoi de stejar 6 luni


Rachiu de Gutui 0,05L, 40% Vol. Alc.
Rachiu de Gutui generos, cu arome de dulceata de gutui, compot, migdale prajite si o nota exotica care se face prezenta. Un volatil fin reimprospateaza intregul. Gustul este bogat, plin, gras si cald. Textura sa este imprimata cu tanini usori, aromele sunt intense exprimand jeleu de gutui, lemn dulce si piper alb. Un final lung cu migdale amare.
Produs printr-o singura distilare. Nefiltrat. Invechit 3 luni in butoaie de stejar.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)