Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Set 3 Miniaturi PATER, Tuica, Struguri, Pere

Caracteristici:

Producator: PATER
Capacitate: 3X0.05L
78 .00
RON

Set 3 Miniaturi PATER, Tuica, Struguri, Pere

Descriere produs:

Cutie PATER cu 3 miniaturi:


Tuica de Prune 0,05L, 37% Vol. Alc.
Tuica de Prune este impetuoasa si ofera un parfum dulce de prune uscate cu rachiu, de flori impletite cu atingeri vegetale si arome exotice: vanilie, condimente lemnoase.
Alcool gras, moale, foarte integrat, da o senzatie de suplete, in timp ce ofera o textura completa. Un finisaj matasos imbraca taninurile lemnului si expune nuante picante, o nota de migdale proaspete si amaretto.
S-au folosit cele mai bune si frumoase prune, culese din livezi de pe coama dealurilor insorite din Arges. Prunele sunt zdrobite inainte de a fi puse la fermentare pentru a extrage ce-i mai bun din aromele acestora.
O singura distilare. Nefiltrat. Produsul a fost baricat in butoi de dud timp de an.


Rachiu de Struguri 0,05L, 37% Vol. Alc.
Rachiul de Struguri ne intampina cu un nas frumos de fructe proaspete si fructul pasiunii, intens si foarte parfumat, cu o senzatie de moscatel. Gustul bogat si curat are o evolutie placuta catre note persistente de fructe albe. Intensitate medie. Un rachiu cu multa eleganta, bine echilibrat si armonios pe tot parcursul degustarii.
Produs dintr-o selectie de struguri, din trei soiuri aromate, Muscat Ottonel, Aligote si Riesling. O singura distilare. Nefiltrat. Medaliat cu AUR la Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles 2019.


Rachiul de Pere 0,05L, 37% Vol. Alc.
Rachiu de Pere intens si crocant, impodobit cu nuante de flori albe si atingeri de migdale crude, se dovedeste proaspat si satinat in gura, cu un alcool bine integrat. Subtil, cu arome delicate, finalul dezvaluie granulozitatea perelor si miere florala.
S-au folosit cele mai bune si frumoase pere, culese din livezi de pe coama dealurilor insorite din Arges. Produs printr-o singura distilare. Nefiltrat. Invechit in butoi de stejar 6 luni

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)