Confirmare Varsta

Este necesara confirmarea varstei pentru a accesa acest site

Ne pare rau, continutul sitului este disponibil doar pentru persoanele adulte!

Comenzi telefonice
+4 0736 656 454
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Urmareste-ne pe:
  • DESPRE NOI
  • BLOG
  • CONTACT

Stefanesti - Loungeitude 2020 Magnum

Caracteristici:

Podgorie: Crama Stefanesti
Tip: Sec
An: 2020
Soi: Roze
Culoare: Rose
Vol. Alcool: 12.5%
Capacitate: 1.5L
110 .00
RON

Stefanesti - Loungeitude 2020 Magnum

Descriere produs:

Vin cu aspect stralucitor de culoare roz cu usoare reflexe portocalii, de intensitate submedie, cu o aciditate ridicata ce ii confera prospetime si echilibru in raport cu zaharurile nefermentate ce au o concentratie de 5,7 g/l. Datorita timpului scurt de maceratie peliculara pentru extragerea culorii, vinul are o extractivitate usoara, ce ii confera alaturi de aciditatea ridicata, o fructuozitate accentuata. Are ca particularitati aromatice note usoare de ardei verde, date de caracterul vegetal al soiului Cabernet Sauvignon la care se alatura arome de pepene galben si citrice, mai pronuntate de aciditatea viguroasa a vinului. Servirea se recomanda sa se faca la temperaturi cuprinse intre 6 si 8°C.
Eticheta reprezinta grupul statuar “La Vulturi”, situat in parcul Vilei Florica, monument de arta contemporana, realizat din piatra de catre sculptorul croat Josef Mestrovic, recunoscut ca unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului XX. Grupul statuar “La Vulturi” ramane o dovada a istoriei frumosului “Domeniu Florica”, unde mari oameni ai Romaniei au cultivat vita de vie si au facut vin de calitate.
Fundalul etichetei reprezinta o continuare a segmentului Florica, Stefanesti, Arges, o parte dintr-o gravura a dealurilor Stefanestiului, pe care gama Marcea o intregeste.

Adauga un comentariu

Votul tau (optional)