Detalii
Un vin rosu rubiniu intens, cu nuante violacee. Nas intens, cu puternice arome de fructe precum cirese negre, prune uscate, fructe de padure si usoare note condimentate. Gust plin, bine echilibrat, cu tanini rotunzi si un postgust lung. Un vin cu potential de invechire, care de-a lungul timpului va capata un buchet complex si o structura catifelata.
Recomandari culinare: Cotlete de berbecut, vitel la cuptor, fille mignon servit cu anghinare coapte si sos amaretto, vitel la cuptor cu tortilla si sos de vin rosu, cotlete de berbecut pe pat de couscous si sos de menta, mistret cu sos vanatoresc si cartofi lyonnaise.
Maturat in butoaie de stejar.
Temperatura de servire: 16 gr. C
Informatii aditionale
Podgorie | Vinarte |
---|---|
Tip | Sec |
An | 2016 |
Soi | Feteasca Neagra/Negru de Dragasani/Novac |
Culoare | Rosu |
Vol. Alcool | 13% |
Capacitate | 0,75L |
- Fii primul care scrie un comentariu pentru acest produs